Tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement

TMD - Tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement bespreekt de relevante ontwikkelingen in binnen- en buitenland, biedt zowel wetenschappelijke als 'interdisciplinaire' beschouwingen en vormt een platform voor de praktijkervaringen van mediators.

De jaargang loopt van 1 januari tot en met 31 december. Indien u intekent in de loop van de jaargang, dan krijgt u alle reedsverschenen papieren nummers (bij een print(+ online) abonnement) automatisch toegestuurd.

ISSN:
1386-3878

Print and online subscription

€237.44 / year 

Online subscription

€196.42 / year

Details

TMD - Tijdschrift voor mediation en conflictmanagement bespreekt de relevante ontwikkelingen in binnen- en buitenland, biedt zowel wetenschappelijke als 'interdisciplinaire' beschouwingen en vormt een platform voor de praktijkervaringen van mediators.

Het tijdschrift is onmisbaar voor iedereen die werkzaam is als mediator, maar ook interessant voor iedereen die werkzaam is in de advocatuur en de adviespraktijk.

TMD - Tijdschrift voor mediation en conflictmanagement verschijnt vier keer per jaar. Het tijdschrift is een peer-reviewed tijdschrift.

Hoofdredactie

Mr. dr. A.J. de Roo, universitair hoofddocent Erasmus School of Law en vicevoorzitter van de examencommissie Stichting Kwaliteit Mediators

Redactie

Mr. drs. R.M.T. van den Bosch, advocaat bij Conway & Partners N.V. te Rotterdam
L. Demeyere lic. rechten en lic. TEW, advocaat aan de balie te Antwerpen, senior counsel bij Contrast European & Business Law
B. Gayse, Attaché Federale Bemiddelingscommissie te Brussel
Dr. R.W. Jagtenberg, Erasmus Universiteit, lid van de redactieraad Public and Private Justice series, IUC Dubrovnik
Prof. dr. E. Lancksweerdt, hoofddocent Universiteit Hasselt, gastprofessor en praktijkassistent Universiteit Antwerpen
P. Van Leynseele, advocaat en partner bij Daldewolf te Brussel
Prof. Dr. M. Piers, Faculteit Rechtsgeleerdheid, Universiteit Gent
Mr. R. Ritzen, advocaat aan de balies te Breda-Middelburg en Antwerpen, en erkend bemiddelaar
Prof. dr. H. Verbist, advocaat aan de balies te Gent en Brussel en erkend bemiddelaar
Prof. Dr. A. L. Verbeke, gewoon Hoogleraar KU Leuven, Visiting Professor of Law Harvard, Professor of Law Tilburg Law School & UCP Lisbon, Advocaat te Brussel en Kortrijk

Also interesting for you: