1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Webinar: Recht bij de tijd

  Publication date: March 5, 2021

  Deze webinar is een samenwerking met de Vlaamse Juristenvereniging.
  Seminar
  €48.40 (VAT incl.)
 2. Balanslezen voor juristen en hun medewerkers

  Publication date: February 26, 2021

  U kunt inschrijven voor één of beide dagen in webinar-formule
  €423.50

 3. Door een verscheidenheid aan wetten (o.m. de echtscheidingswet en potpourri VI) onderging de echtscheiding door onderlinge toestemming de afgelopen maanden een transformatie. Deze opleiding heeft tot doel een duidelijk overzicht te bieden van de belangrijkste wijzigingen, zowel inhoudelijk als procedureel. Aan bod komen onder meer de wettelijke omschrijving van buitengewone kosten, de motiveringsplicht betreffende de onderhoudsbijdrage en andere inhoudelijke nieuwigheden die essentieel zijn voor de notaris of de advocaat die actief is in echtscheidingen om een juridisch correcte en volledige regelingsakte op te maken.
  Seminar
  €264.46 (VAT incl.)

 4. Het doel van dit levendige webinar is juristen, paralegals en andere medewerkers inzicht te geven in de interpretatie van de balans en de resultatenrekening van een vennootschap. Wat vind je onmiddellijk terug in een jaarrekening en wat wordt er verborgen? Wat is wettelijk en wat is “creatief”? Hoe zal een jaarrekening eruit zien na de invoering van de nieuwe vennootschapswetgeving? Met deze praktische en interactieve opleiding leert u het financiële (basis)jargon kennen. U ontdekt welke de knipperlichten zijn voor de financiële gezondheid van een bedrijf en dit alles aan de hand van twee voorbeelden uit de praktijk. Ook belangrijke vennootschapsrechtelijke aspecten, zoals de alarmbelprocedure en toepassingen in het kader van Boek XX van het WER komen hierbij aan bod.
  Seminar
  €235.95 (VAT incl.)
 5. Nieuw scheepvaartwetboek

  Publication date: February 5, 2021

  Deze studienamiddag wordt georganiseerd in samenwerking met de Belgische Vereniging voor Zeerecht (BVZ) en de redactie van het Tijdschrift voor Internationale Handel en Transportrecht (IHT).
  Seminar
  €235.95 (VAT incl.)

 6. Deze webinar is een samenwerking met het IRED (Instituut voor Recht en Ethiek in de Diergeneeskunde)
  Seminar
  €181.50 (VAT incl.)

 7. Gevolgen voor de vereffening-verdeling van de nalatenschap
  Seminar
  €251.66 (VAT incl.)
 8. Webinar: Het digitale aandelenregister

  Publication date: January 28, 2021

  Knelpunten en nieuwe evoluties
  Seminar
  €192.39 (VAT incl.)
 9. Hou stress en burn-out op een afstand

  Publication date: January 21, 2021

  Tijdens een training gespreid over twee dagen leer je handige principes en krachtige oefeningen waarmee je stress voorkomt.
  Seminar
  €750.- (VAT incl.)
 10. Doelmatige rechtsvorming door het Hof van Cassatie

  Publication date: December 11, 2020

  Het Hof van Cassatie interpreteert niet alleen wetsbepalingen maar creëert ook rechtsregels. Het belang van die rechtsvormende taak is de afgelopen decennia sterk toegenomen, onder andere door een verhoogde wetgevende activiteit en de belangrijke positie van het Hof in onze meerlagige rechtsorde. De cassatierechter is echter werkzaam binnen een procedureel kader dat het belang van rechtsvorming onvoldoende lijkt te onderkennen. Zo is het niet uitzonderlijk dat belangrijke rechtsvragen pas na enkele jaren een antwoord krijgen van de cassatierechter.
  Seminar
  €226.75 (VAT incl.)
 
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5