1. 1
 2. 2

 1. Taking legal action in one or several countries in the EU to enforce intellectual property rights is quite a challenge. The adoption of European Directive 2004/48/EC on the Enforcement of Intellectual Property Rights was meant to put a halt to considerable discrepancies in national legislations which caused uncertainty and a difference in enforcement between the EU Member States. Over the past decade, the Enforcement Directive has been transposed into all EU Member States, in national legislation and through its application in national and EU case law. In order to prepare and undertake an action in different countries – potentially simultaneously – knowledge of national legislation, local custom and practice, as well as procedural law, national and EU case law is essential.
  Seminar
  €181.50 (VAT incl.)
 2. Marketingvragen juridisch beantwoord

  Publication date: May 16, 2019

  Het marketingrecht evolueert, net als de marketing zelf, bijzonder snel. De blijvende groei van de sociale media gaat hand in hand met de bezorgdheid over een afdoende bescherming van de privacy. Dit maakt het voor de jurist niet altijd gemakkelijk om bij te zijn met de meest recente evoluties in de wetgeving en de rechtspraak.
  Seminar
  €173.72 (VAT incl.)

 3. Een praktische toelichting bij een aantal kernelementen van het publiekrecht die onvermijdelijk ook meespelen in de beoordeling van burgerrechtelijke en strafrechtelijke geschillen
  Seminar
  €200.32 (VAT incl.)
 4. Het Vlaamse Woninghuurdecreet

  Publication date: April 4, 2019

  Deze studiedag wordt georganiseerd in samenwerking met LegalNews.be
  Seminar
  €290.51 (VAT incl.)

 5. Tijdens deze 8ste editie van de Jaarconferentie Competitio lichten de sprekers de belangrijkste ontwikkelingen toe die zich tijdens het voorbije kalenderjaar hebben voorgedaan in het Belgische mededingingsrecht.
  Seminar
  €272.25 (VAT incl.)

 6. Deze studienamiddag heeft tot doel de deelnemers meer inzicht te geven in het functioneren van de blockchaintechnologie, de opportuniteiten en mogelijke knelpunten ervan.
  Seminar
  €265.17 (VAT incl.)
 7. Basisopleiding douane (incl. invloed van de Brexit)

  Publication date: February 19, 2019

  De douanereglementering is een geheel van voorschriften betreffende de in- en uitvoer van goederen.
  Seminar
  €413.09 (VAT incl.)
 8. Capita selecta energierecht 2018

  Publication date: February 14, 2019

  Voorstelling Jaarboek Energierecht 2018
  Seminar
  €465.10 (VAT incl.)

 9. Deze studiedag wordt georganiseerd in samenwerking met UAntwerpen en UGent.
  Seminar
  €267.69 (VAT incl.)
 
 1. 1
 2. 2