1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Tijdschrift Vervoer & Recht

  Publication date: April 22, 2019

  Het Tijdschrift Vervoer & Recht brengt de juridische ontwikkeling op het gebied van vervoersrecht voor u in kaart. Zowel het privaatrecht als publiekrecht komen in het tijdschrift aan de orde en worden op een praktijkgerichte wijze benaderd.
  Printed
  €267.43 / year
 2. Rechtskundig Weekblad

  Publication date: April 22, 2019

  Het Rechtskundig Weekblad geeft u een bondig overzicht van de belangrijkste rechtspraak. Een ervaren redactieteam en talrijke vaste medewerkers staan in voor een uitgelezen selectie van rechtspraak. Daarnaast worden met behulp van korte en bondige hoofdartikelen aangelegenheden behandeld die van belang zijn voor de rechtspraktijk.
  €259.70 / year
 3. Tijdschrift Estate Planning

  Publication date: April 22, 2019

  Tijdschrift Estate Planning informeert vermogensplanners, notarissen, advocaten, accountants en revisoren over alle recente ontwikkelingen van estate planning. Estate planning of vermogensplanning omvat de organisatie en overdracht van vermogen in zijn geheel, zowel tijdens het leven als bij overlijden.
  €254.40 / year
 4. Competitio (TBM-RCB)

  Publication date: April 22, 2019

  Tijdschrift voor Belgische mededinging - Revue de la concurrence belge

  Teken in en ontvang een gratis opbergband!

  Competitio is hét toonaangevende referentietijdschrift voor mededinging en mededingingsrecht in België. Het levert al meer dan 10 jaar een bijzondere bijdrage aan deze belangrijke rechtstak door middel van hoogstaande artikels, rechtspraak, commentaren op de rechts...

  Print and online
  €302.10 / year
 5. Jurisquare

  Publication date: April 22, 2019

  Jurisquare biedt u het grootste aanbod aan digitale juridische publicaties in België: meer dan 140 tijdschriften en meer dan boeken van de voornaamste uitgeverijen.
 6. Human Rights & International Legal Discourse

  Publication date: April 22, 2019

  Human Rights & International Legal Discourse is a peer-reviewed law journal that encourages the critical study of the increasing influence of human rights law on international legal discourse.
  €259.70 / year
 7. First Tax Declarations

  Publication date: April 22, 2019

  First Tax Declarations enables you to complete your corporate, legal persons and non-residents tax declaration efficiently and withour errors.

 8. TMD - Tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement bespreekt de relevante ontwikkelingen in binnen- en buitenland, biedt zowel wetenschappelijke als 'interdisciplinaire' beschouwingen en vormt een platform voor de praktijkervaringen van mediators.
  €222.60 / year
 9. Nullum Crimen

  Publication date: April 22, 2019

  Nullum Crimen is een peer-reviewed, tweemaandelijks tijdschrift dat zowel de strafrechtspractici als de academici op de hoogte houdt van het reilen en zeilen in het Belgische strafrecht en strafprocesrecht.
  €275.60 / year
 10. First Manager

  Publication date: April 22, 2019

  Simply from your accounts to the annual accounts, tax declarations and customised financial reporting
 
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5