1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. TMD - Tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement bespreekt de relevante ontwikkelingen in binnen- en buitenland, biedt zowel wetenschappelijke als 'interdisciplinaire' beschouwingen en vormt een platform voor de praktijkervaringen van mediators.
  €222.60 / year
 2. Nullum Crimen

  Publication date: April 22, 2019

  Nullum Crimen is een peer-reviewed, tweemaandelijks tijdschrift dat zowel de strafrechtspractici als de academici op de hoogte houdt van het reilen en zeilen in het Belgische strafrecht en strafprocesrecht.
  €275.60 / year
 3. First Manager

  Publication date: April 22, 2019

  Simply from your accounts to the annual accounts, tax declarations and customised financial reporting
 4. Letsel & Schade

  Publication date: April 22, 2019

  Letsel & Schade informeert advocaten, artsen, claimbehandelaars, schade-experts, neuropsychologen, arbeidsdeskundigen en andere disciplines over ontwikkelingen in het recht dat relevant is voor slachtoffers van personenschade. Artikelen, rechterlijke uitspraken en soms ook medische rapporten vormen de inhoud van het tijdschrift.
  €217.30 / year
 5. International Journal of Procedural Law

  Publication date: April 22, 2019

  The International Journal of Procedural Law provides an international research platform for scholars and practitioners in the field of procedural law, especially in civil matters.
  €286.20 / year

 6. TBO is hét basistijdschrift voor iedereen die professioneel met het 'bouwgebeuren' in aanraking komt. Dit "bouwgebeuren" wordt multidisciplinair benaderd: de focus richt zich zowel op het gebouw als op de grond, op de interactie tussen beide en op de activiteit van het bouwen.
  €249.10 / year
 7. First Annual Account

  Publication date: April 22, 2019

  First Annual Accounts is the solution to swiftly and efficiently compose and file your annual accounts without errors in XBRL- or pdf format.
 8. Tijdschrift Vervoer & Recht

  Publication date: April 22, 2019

  Het Tijdschrift Vervoer & Recht brengt de juridische ontwikkeling op het gebied van vervoersrecht voor u in kaart. Zowel het privaatrecht als publiekrecht komen in het tijdschrift aan de orde en worden op een praktijkgerichte wijze benaderd.
  Printed
  €267.43 / year
 9. Rechtskundig Weekblad

  Publication date: April 22, 2019

  Het Rechtskundig Weekblad geeft u een bondig overzicht van de belangrijkste rechtspraak. Een ervaren redactieteam en talrijke vaste medewerkers staan in voor een uitgelezen selectie van rechtspraak. Daarnaast worden met behulp van korte en bondige hoofdartikelen aangelegenheden behandeld die van belang zijn voor de rechtspraktijk.
  €259.70 / year
 10. Jurisquare

  Publication date: April 22, 2019

  Jurisquare biedt u het grootste aanbod aan digitale juridische publicaties in België: meer dan 140 tijdschriften en meer dan boeken van de voornaamste uitgeverijen.
 
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5