1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Het doel van dit levendige webinar is juristen, paralegals en andere medewerkers inzicht te geven in de interpretatie van de balans en de resultatenrekening van een vennootschap. Wat vind je onmiddellijk terug in een jaarrekening en wat wordt er verborgen? Wat is wettelijk en wat is “creatief”? Hoe zal een jaarrekening eruit zien na de invoering van de nieuwe vennootschapswetgeving? Met deze praktische en interactieve opleiding leert u het financiële (basis)jargon kennen. U ontdekt welke de knipperlichten zijn voor de financiële gezondheid van een bedrijf en dit alles aan de hand van twee voorbeelden uit de praktijk. Ook belangrijke vennootschapsrechtelijke aspecten, zoals de alarmbelprocedure en toepassingen in het kader van Boek XX van het WER komen hierbij aan bod.
  Seminar
  €235.95 (VAT incl.)
 2. Balanslezen voor juristen en hun medewerkers

  Publication date: December 10, 2021

  Het doel van deze levendige webinars is juristen, paralegals en andere medewerkers inzicht te geven in de interpretatie van de balans en de resultatenrekening van een vennootschap. Wat vind je onmiddellijk terug in een jaarrekening en wat wordt er verborgen? Wat is wettelijk en wat is “creatief”? Hoe zal een jaarrekening eruit zien na de invoering van de nieuwe vennootschapswetgeving? Met deze praktische en interactieve opleiding leert u het financiële (basis)jargon kennen. U ontdekt welke de knipperlichten zijn voor de financiële gezondheid van een bedrijf en dit alles aan de hand van twee voorbeelden uit de praktijk. Ook belangrijke vennootschapsrechtelijke aspecten, zoals de alarmbelprocedure en toepassingen in het kader van Boek XX van het WER komen hierbij aan bod.
  €423.50
 3. Webinar: Estate planning anno 2021: actuele topics

  Publication date: December 9, 2021

  Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met LegalNews.be
  Seminar
  €337.84 (VAT incl.)

 4. Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met LegalNews / LegalLearning
  Seminar
  €145.20 (VAT incl.)

 5. 28 mei 2021 | Inclusief het nieuwe handboek Algemeen contractenrecht
  Seminar
  €332.19 (VAT incl.)
 6. Hou stress en burn-out op een afstand

  Publication date: October 28, 2021

  Tijdens een training gespreid over twee dagen leer je handige principes en krachtige oefeningen waarmee je stress voorkomt.
  Seminar
  €750.- (VAT incl.)

 7. SPREKERS
  Seminar
  €121.- (VAT incl.)

 8. Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met LegalNews / LegalLearning
  Seminar
  €210.72 (VAT incl.)
 
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5