1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Deze studienamiddag wordt georganiseerd in samenwerking met LegalNews.be
  Seminar
  €252.03 (VAT incl.)
 2. IT-contracten adequaat opstellen en beoordelen

  Publication date: October 16, 2020

  Deze studienamiddag wordt georganiseerd in samenwerking met LegalNews.be
  Seminar
  €272.25 (VAT incl.)

 3. How to choose the most beneficial enforcement regime for cross-border claims of a client? A question considerably complicated by (1) the existence of various European Union enforcement tools and (2) particularities in the national legal systems that impact on the operation and suitability of the various enforcement tools. This book compares and analyses the practical utility and potential pitfalls of the 2nd generation regulations (European En...
  Hardback
  €139.-

  Forthcoming

 4. Verzekeringen in de bouw

  Publication date: October 13, 2020

  Elke deelnemer aan deze studiedag ontvangt het gloednieuwe boek Verzekeringen in de bouw (editor prof. dr. Kristof Uytterhoeven), dat een geactualiseerd overzicht geeft van de verschillende verplichte en niet-verplichte verzekeringen in de bouwsector.
  Seminar
  €351.88 (VAT incl.)
 5. Grensoverschrijdende tewerkstelling

  Publication date: October 13, 2020

  Deze studiedag wordt georganiseerd in samenwerking met LegalNews.be
  Seminar
  €345.- (VAT incl.)
 6. Domestic Abuse and Human Rights

  Publication date: October 11, 2020

  This book sets out a human rights approach to domestic abuse. It argues that the European Convention on Human Rights provides a powerful framework upon which to build a strong legal response to the problem of domestic abuse.
  Paperback
  €59.-

 7. Het WVV (Wetboek van vennootschappen en verenigingen) is in werking getreden op 1 mei 2019, met heel wat ingrijpende wijzigingen tot gevolg. Maar wat zijn de fiscale implicaties van heel wat van die nieuwigheden? De invoering van de statutaire zetelleer voor de bepaling van de ‘nationaliteit’ van een vennootschap, de afschaffing van het kapitaalbegrip, aandelen met meervoudig stemrecht, de wijzigingen inzake ontbinding en vereffening … hebben immers ook een grote fiscale impact.
  Seminar
  €337.59 (VAT incl.)
 8. Balanslezen voor juristen en hun medewerkers

  Publication date: October 8, 2020

  Avondsessies in oktober in Antwerpen
  €423.50

 9. Het doel van dit levendige seminarie is juristen, paralegals en andere medewerkers inzicht te geven in de interpretatie van de balans en de resultatenrekening van een vennootschap. Wat vind je onmiddellijk terug in een jaarrekening en wat wordt er verborgen? Wat is wettelijk en wat is “creatief”? Hoe zal een jaarrekening eruit zien na de invoering van de nieuwe vennootschapswetgeving? Met deze praktische en interactieve opleiding leert u het financiële (basis)jargon kennen. U ontdekt welke de knipperlichten zijn voor de financiële gezondheid van een bedrijf en dit alles aan de hand van twee voorbeelden uit de praktijk. Ook belangrijke vennootschapsrechtelijke aspecten, zoals de alarmbelprocedure en toepassingen in het kader van Boek XX van het WER komen hierbij aan bod.
  Seminar
  €235.95 (VAT incl.)

 10. Deze studiedag wordt georganiseerd in samenwerking met LegalNews.be.
  Seminar
  €332.75 (VAT incl.)
 
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5