1. Tijdschrift Estate Planning

  Publication date: November 27, 2022

  Tijdschrift Estate Planning informeert vermogensplanners, notarissen, advocaten, accountants en revisoren over alle recente ontwikkelingen van estate planning. Estate planning of vermogensplanning omvat de organisatie en overdracht van vermogen in zijn geheel, zowel tijdens het leven als bij overlijden. De jaargang loopt van 1 januari tot en met 31 december. Indien u intekent in de loop van de jaargang, dan krijgt u alle verschenen papiere...
  €269.24 / year 
 2. Tijdschrift voor Bouwrecht en Onroerend Goed (TBO)

  Publication date: November 27, 2022

  20 jaar TBO!

  Om TBO dit jaar in de kijker te zetten, zal er in het najaar een feestnummer verschijnen en is er een studiedag gepland. Voor meer informatie over de studiedag 20 jaar TBO, klik hier.

  We laten ook de redactie aan het woord over het TBO-feestjaar. U vindt deze interessante bijdragen:


 3. Het Tijdschrift voor Belgisch Handelsrecht - Revue de Droit Commercial Belge is een van de meest toonaangevende juridische tijdschriften in België. Het levert al decennia lang een constitutieve bijdrage aan de evolutie van het handelsrecht door middel van hoogstaande artikels en commentaren op de rechtspraak. Voor de praktijkjurist (advocaat, magistraat, bedrijfsjurist...) is het een onschatbare bron van informatie en stevige argumenten.
 4. International Journal of Procedural Law

  Publication date: November 27, 2022

  The International Journal of Procedural Law provides an international research platform for scholars and practitioners in the field of procedural law, especially in civil matters.
  €295.74 / year 
 5. Letsel & Schade

  Publication date: November 27, 2022

  Letsel & Schade informeert advocaten, artsen, claimbehandelaars, schade-experts, neuropsychologen, arbeidsdeskundigen en andere disciplines over ontwikkelingen in het recht dat relevant is voor slachtoffers van personenschade. Artikelen, rechterlijke uitspraken en soms ook medische rapporten vormen de inhoud van het tijdschrift.
  €236.38 / year 
 6. Rechtskundig Weekblad

  Publication date: November 27, 2022

  Jaargang 2022-2023 start in september en is ondertussen de 86ste jaargang. Als gevestigde waarde geeft het Rechtskundig Weekblad u een bondig overzicht van de belangrijkste rechtspraak. Een ervaren redactieteam en talrijke vaste medewerkers staan in voor een uitgelezen selectie van rechtspraak. Daarnaast worden met behulp van korte en bondige hoofdartikelen aangelegenheden behandeld die van belang zijn voor de rechtspraktijk. De jaargan...
  €285.14 / year 
 7. Nullum Crimen

  Publication date: November 27, 2022

  ISSN: 1782-3447
  Verschijnt tweemaandelijks | Abonnementsperiode: januari-december
  Gemiddeld 60 pagina’s per nummer


  Nullum Crimen is een peer-reviewed, tweemaandelijks tijdschrift dat zowel de strafrechtspractici als de academici op de hoogte houdt van het reilen en zeilen in het Belgische strafrecht en strafprocesrecht.

  Oproep: Nullum Crimen Prijs 2022

  De redactie van Nullum...

  €295.74 / year 
 8. Rechtspraak Antwerpen Brussel Gent (RABG)

  Publication date: November 27, 2022

  Rechtspraak Antwerpen Brussel Gent, kortweg RABG, ontsluit voor u tweemaal per maand vernieuwende en interessante rechtspraak en wetgeving. Vooraanstaande juristen bieden u een boeiende kijk op thematisch gestructureerde rechtspraak, aangevuld met diverse informatie voor de praktijkjurist.