1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Tijdschrift Estate Planning

  Publication date: June 23, 2018

  Tijdschrift Estate Planning informeert vermogensplanners, notarissen, advocaten, accountants en revisoren over alle recente ontwikkelingen van estate planning. Estate planning of vermogensplanning omvat de organisatie en overdracht van vermogen in zijn geheel, zowel tijdens het leven als bij overlijden.
  €247.55 / year
 2. First Annual Account

  Publication date: June 23, 2018

  First Annual Accounts is the solution to swiftly and efficiently compose and file your annual accounts without errors in XBRL- or pdf format.
 3. Competitio (TBM-RCB)

  Publication date: June 23, 2018

  Tijdschrift voor Belgische mededinging - Revue de la concurrence belge

  Competitio is hét toonaangevende referentietijdschrift voor mededinging en mededingingsrecht in België. Het levert al meer dan 10 jaar een bijzondere bijdrage aan deze belangrijke rechtstak door middel van hoogstaande artikels, rechtspraak, commentaren op de rechtspraak, kronieken, .. en dat zowel vanuit juridische, economische als...

  Print and online
  €210.45 / year

 4. TMD - Tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement bespreekt de relevante ontwikkelingen in binnen- en buitenland, biedt zowel wetenschappelijke als 'interdisciplinaire' beschouwingen en vormt een platform voor de praktijkervaringen van mediators.
  €219.35 / year

 5. TBO is hét basistijdschrift voor iedereen die professioneel met het 'bouwgebeuren' in aanraking komt. Dit "bouwgebeuren" wordt multidisciplinair benaderd: de focus richt zich zowel op het gebouw als op de grond, op de interactie tussen beide en op de activiteit van het bouwen.
  €247.55 / year
 6. Jurisquare

  Publication date: June 23, 2018

  Jurisquare biedt u het grootste aanbod aan digitale juridische publicaties in België: meer dan 140 tijdschriften en meer dan boeken van de voornaamste uitgeverijen.
 7. Rechtskundig Weekblad

  Publication date: June 23, 2018

  Het Rechtskundig Weekblad geeft u een bondig overzicht van de belangrijkste rechtspraak. Een ervaren redactieteam en talrijke vaste medewerkers staan in voor een uitgelezen selectie van rechtspraak. Daarnaast worden met behulp van korte en bondige hoofdartikelen aangelegenheden behandeld die van belang zijn voor de rechtspraktijk.
  €265.21 / year
 8. First Tax Declarations

  Publication date: June 23, 2018

  First Tax Declarations enables you to complete your corporate, legal persons and non-residents tax declaration efficiently and withour errors.
 9. International Journal of Procedural Law

  Publication date: June 23, 2018

  The International Journal of Procedural Law provides an international research platform for scholars and practitioners in the field of procedural law, especially in civil matters.
  Printed
  €238.50 / year
 10. Human Rights & International Legal Discourse

  Publication date: June 23, 2018

  Human Rights & International Legal Discourse is a peer-reviewed law journal that encourages the critical study of the increasing influence of human rights law on international legal discourse.
  €244.50 / year
 
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5